Allegro matracok

Az Allegro táskarugós matracot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a kényelem, a pihentető alvás, és akik megbízható, felső kategóriás rugós matracot keresnek.

Allegro matrac

…azoknak készült akiknek fontos a kényelem, a pihentető alvás, és akik megbízható, felső kategóriás rugós matracot keresnek.

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként.

A rugótestek kisebbek, hatékonyabban osztják el a súlyt, és minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva, így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról és a pontelasztikusságról.

Ennek, az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni, a dupla matracon sem zavarják egymás álmait.

Allegro matrac – Táskarugós matracok

A táskarugós matrac, vagy más néven zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata. A tartósság és pontelasztikusság nagyfokú figyelembe vételével került kifejlesztésre.

A táskarugós matracok belő szerkezetében 230db/m2 rugótest van. A bonell rugós matracok belsejében 130db/m2. A táskarugós matracok nagyfokú pontelasztikusságának köszönhetően jobban tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonell rugós matracok. Az Allegro táskarugós matrac tekintetében a rugótest átmérője kisebb, mint a bonell rugós matracok gyártásánál felhasznált rugók átmérője. Ennek eredményeképpen a zsákrugós matracok súlyelosztása is hatékonyabb.

A táskarugós matracok esetében minden rugótest egy különálló zsákba varrva, így minden rugó egymástól függetlenül mozoghat, így igazodva a test vonalaihoz a legjobban a rugós matracok között. Ennek a pontrugalmasságnak köszönhető, hogy a fekvőfelület nem tud áthullámozni, így ha egy dupla méretű táskarugós matracon, ha az egyik fél megfordul, azt a másik fél nem fogja megérezni. A zsákok, amikbe a rugótestek vannak varrva továbbá az oldalirányú elmozgást is lehetetlenné teszik, ezzel is emelve a zsákrugós matracok kényelmét.

Az Allegro matracok között is megtalálható a zsákrugós matrac, vagy táskarugós matrac családja is. Az Allegro táskarugós matracok készítése közben arra is odafigyeltek, hogy a rugózat gyárilag zónásított kialakítású legyen, így nyújtja a megfelelő alátámasztást a gerincnek, amitől a zsákrugós matracok még pihentetőbb alvást tesznek lehetővé. Ezt a különböző ellenállású rugók használatával tették lehetővé, ezzel is a legoptimálisabb alátámasztás elérésére törekedve. Az Allegro matrac gyártói webáruház kínálatában meg tekinthető a teljes választék.

Az Allegro matrac azoknak lehet a legjobb választás, akik megbízható és felső kategóriás rugós matracot keresnek.